sommaren 2013

/ Allmänt / Kommentarer 0
Denna sommar har verkligen varit underbar, haft upplevt mycket nytt, tagit chanser och stått på egna ben. for till England helt ensam och var där i 3 veckor, träffade nya kompisar, fick lära mig att klara mig utan mor och hitta själv. lärde mig mycket och framförallt, utvecklade min Engelska, om man inte visste vad ordet hette, så förklarade man vad man menade. England var det bästa på hela året alltså, det har blivit ett minne för livet.Det som är lite jobbigt är att jag saknar alla därifrån, saknar alla personer, kompisar och ledarna, saknar alla sommarkvällar och skratt vi delade, att vi alla upplevde samma sak, saknar allt. 
 
som tur är så kommer vi svenskar att träffas på reunionen i september! 
 
 
men jag har också gjort annat roligt på denna sommar. Sahlin kom med sin häst och vi hade uteritter, har ridit med A-k och upptäckt nya ridvägar. jag och Lotus har myst och tagit kvällsturer. haft roliga kvällar med familjen och med vänner, levt livets liv ungefär. 
 
började flytta in i lägenheten och ställa iordning den, börjat gymnasium och har helt nya klasskompisar. men det känns bara roligt och jag är sjukt pepp på hösten och vintern!
 
låt oss kicka igång hösten med glädje!