sommaren 2013

/ Allmänt / Kommentarer 0
Denna sommar har verkligen varit underbar, haft upplevt mycket nytt, tagit chanser och stått på egna ben. for till England helt ensam och var där i 3 veckor, träffade nya kompisar, fick lära mig att klara mig utan mor och hitta själv. lärde mig mycket och framförallt, utvecklade min Engelska, om man inte visste vad ordet hette, så förklarade man vad man menade. England var det bästa på hela året alltså, det har blivit ett minne för livet.Det som är lite jobbigt är att jag saknar alla därifrån, saknar alla personer, kompisar och ledarna, saknar alla sommarkvällar och skratt vi delade, att vi alla upplevde samma sak, saknar allt. 
 
som tur är så kommer vi svenskar att träffas på reunionen i september! 
 
 
men jag har också gjort annat roligt på denna sommar. Sahlin kom med sin häst och vi hade uteritter, har ridit med A-k och upptäckt nya ridvägar. jag och Lotus har myst och tagit kvällsturer. haft roliga kvällar med familjen och med vänner, levt livets liv ungefär. 
 
började flytta in i lägenheten och ställa iordning den, börjat gymnasium och har helt nya klasskompisar. men det känns bara roligt och jag är sjukt pepp på hösten och vintern!
 
låt oss kicka igång hösten med glädje! 
 
 
 

Ponnyn är så duktig!

/ Allmänt / Kommentarer 0

Dressyrpasset igår gick awesome, han var duktig och blev riktigt fin på slutet!

Idag så vet jag inte riktigt hur planerna ser ut, jag och pappa har varit ute och övningskört lite och så tänkte jag packa lotus saker och ta upp till stallet då :)


Dressyrpass på G

/ Allmänt / Kommentarer 2

Hej, ska strax sticka iväg till stallet för ett dressyrpass på min prins, ska fokusera på att lösgöra han i båda sidorna.

Ikväll så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske bara en mysig hemmakväll, time will tell!