Gott nytt år! :)

/ Allmänt / Kommentarer 0
Är nere hos julia nu, det är jättekul att hälsa på henne och hänga igen! Vid 5 ska vi iväg till hennes kompisar och käka, så jag ska snart fika mig i think.. Må bara ta mig från sängen.. 

Pallarvinte riktigt göra en resumé av 2013, mrn det har varit ett bra år, åkte iväg ensam till england i 3 veckor, fick nya erfarenheter, nya vänner och minnen. Jag började gymnasiet och stormtrivs där, lärde känna mer folk och skaffade ännu mer vänner,  jag och Lotus har inte haft ett sånt bra tävlingsår, men det drar vi ett sträck över och ser fram emot 2014 nu! God fortsättning?.. Eller nåt sånt..

/ Allmänt / Kommentarer 0
Hej, det kanske är lite försent att skriva god fortsättning.. Men god fortsättning på er, jag har just nyss påbörjat resan ned till Julia i karlskrona. Det ska bli jättekul att träffa henne igen! Dock så är det väldigt drygt då jag åker tåg, och det är 4 byten.. Kommer till karlskrona vid 6 ikväll.. Men det är det värt!


Något nytt har inte riktigt hänt, jag rakade Lous själv för första gången i lördags, han blev ganska så randig.. Men det kommer väl växa till sig! Igår så red jag över till Sahlin och så red vi ut på en långtur. Det var en härlig tur tyckte både vi och ponnysarna! 


Nu i veckan kommer Lotus ha vintervila, han ska få skritta ut någon sag med Sofia och Magda, annars ska han få vila, och det tror jag att han behöver! Sen när jag kommer tillbaka blir det uteritter resten av dagarna som är kvar på lovet! 


ni får ha en riktigt god jul!

/ Allmänt / Kommentarer 0
började julafton med att åka upp till stallet för att ta en tur på Lotus, kunde dock inte rida en längre tur då han fick snöstyltor. men det var mysigt ändå! och så var det 12 fikat borta på gården, mysfaktor på hög nivå! jag tycker att Julen är den bästa högtiden på hela året, inte för julklapparna, utan för att hela släkten är samlad och vi alla har så roligt tillsammans! 
 
 
nu ska vi iväg till mormor och morfar, god jul på er alla!