heeeelllloooo

/ Allmänt / Kommentarer 0
dagarna rullar på som vanligt här, måndagar och onsdagar är det boxning, torsdagar slappdag och nu i tisdags åkte jag hem för Pia-träning. det var en rolig och väldigt bra övning vi gjorde, det var sockerbitshinder, ett räcke och sedan ett sockerbitshinder efter, och så ar det samma igen efter 3 galoppsprång. sedan var det några hinder med några svängar och linjer. Lotus kändes lite trött men samtidigt inte, vet inte riktigt hur jag ska förklara, men han var pigg framåt och sånt men det var inte samma krut i han som det var förra piaträningen! 
 
men nu i helgen ska han få komma ut ordenligt!
 

första skoterturen idag.

/ Allmänt / Kommentarer 0
Äntligen äntligen har jag kört första skoterturen på denna säsong. ville så gärna köra så jag och pappa åkte ned på firman för att ta ut dom och smörja upp dom och sedan tog vi en liten sväng uppe i pålgård. så nu är dom här hemma. det är typ det jag gjort idag.  ätit som en häst har jag också gjort, det finns verkligen ingen botten i min mage.. 
 
Måste nog fortsätta packa nu, får åka bil in med Aksel och Maggan, det känns sjukt najs istället för att ta bussen!

skotersm

/ Allmänt / Kommentarer 0
det snöade mesta tiden och så hade jag inte en sån bra plats. så därför blev det inte så många kort som blev bra..  me det var en rolig dag, och roligt att se på alla tävlande och alla skotrar! 
 
lägger upp dom som blev helt okej..