tisdag, onsdag, torsdag, idag.

/ Allmänt / Kommentarer 0
Pia-träningen i tisdags gick halvbra, Lotus var verkligen jättepigg och hoppade bra, men om piloten kunde sköta sig hade det blivit mycket bättre.. ;) 

boxningen i onsdags gick också halvbra, jag sparrades och tränades på att hålla mig lugn i pressade situationer. en rolig träning! 
 
igår, torsdag så hälsade jag på Aksel, var najs att träffa han igen, var ju ett tag sen kan jag meddela..  catcha upp lite och så, drack även min första "riktiga" kopp kaffe, eller ja, ärligt talat, så hällde jag typ bort hälften.. men jag drack lite iallafall! 
 
idag så red jag ett jätteroligt pass på Lotus, han fick pulsa lite i snön där, Lotus var så duktig så och jobbade på väldigt bra! Ebba fick också rida lite på han, och båda var så duktiga så. En bra dag var detta! 
kom nyss hem från att ha gått med hundarna och nu tänkte jag gå upp och se senaste avsnittet av Vampire diaries, som jag längtat! :)

Måndag

/ Allmänt / Kommentarer 0
Måndag, rätt lugnt på skolan, börja 10 sluta halv 4, boxning 5 och sedan har jag faktiskt badat, stod ut typ i 20 min, jag är inte ett sånt stort fan av att bada.. 

Imorgon så åker jag hem efter skolan för äntligen har Pia träningarna dragit igång så nu kommer jag åka hem varann tisdag för att hoppträna, känns sjukt najs :) söndagsmys.

/ Allmänt / Kommentarer 0
Imorse klev jag upp och gick bort till lagårn för att släppa ut paret, aka Gutten och Lykkis, tog även med mig hundarna och så blev det en liten promma med dom.  när jag kom hem åt jag världens bästa frulle, ramselebacon och ägg. sedan dess har jag bara tagit det lugnt, packat lite inför stan, spelat någon omgång biljard, ätit ännu mer, funderat om jag ska blogga eller inte. ja, det vanliga. 
 
ikväll ska jag, Lisa och Pappa ska faktiskt gå på bio, vi ska se hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann.  det ska bli kul, så vi åker in till stan om någon timme.