hmm.. boxningsmatchen gick helt okej.. typ..

/ Allmänt / Kommentarer 0
ja, alltså. jag fick ju ganska mycket stryk, tjejen jag körde emot köttade på som tusan och hon var ju mycket duktigare än mig. men jag fick in någon träff iallafall, och bättrade på mina poäng så jag är nöjd! 
 
annars är det skönt att ha lov, jag och Lotus tog en tur över hygget igår, och idag så blir det en tur till slalombacken eller runt trefoten, har inte bestämt mig än. ska även iväg och klippa/slinga mig vid 11. så vi hörs väl när vi hörs! 
 

Godmorgon Godmorgon!

/ Allmänt / Kommentarer 0
Godmorgon!
Det var verkligen inte svårt att kliva upp imorse när det är skolans sista dag innan lovet! har en kort dag idag som bara innehåller Svenska och Engelska lektioner. Så vid två-tiden har jag äntligen en veckas välbehövligt lov!
Dock så ska jag inte åka hem till hammarn idag då jag ska gå boxningsmatch imorgon. Det ska bli så spännande och roligt! Matchen går i Timrå och vi ska åka härifrån vid åtta imorgon så då kände jag att det var ingen mening att åka hem för att åka in igen. 
 
Så ikväll så ska jag träna och sen får vi se vad som blir, lär ju vara så trött så lär ju somna tidigt! ;)
Bild från min första boxningsmatchen, jag hoppas det kommer gå mycket bättre denna gång! 
 

Räknar ner till lov <3

/ Allmänt / Kommentarer 0
Godmorgon godmorgon,! alltså hur skönt ska det bli med lov? Längtar som tusan och räknar ned dagarna.. :) 

Idag så har jag gym och plugg på schemat! Ska gymma direkt efter skolan sen måste jag plugga ikapp mig i alla ämnen som jag har halkat efter i.. Det känns ju mindre kul men bara att ta tjuren vid hornen och göra det. Har även prov på tisdag så jag måste plugga till det också..