vad som har hänt sen sist...

/ Allmänt / Kommentarer 0
hej hej, har saknat och blogga så jag tänkte börja lite smått igen! jag har fått hjälp med designen av duktiga Hanna Westin, besök hennes blogg här! 
 
annars då, har inte hänt så mycket, dom senaste tävlingarna med lotus har gått galant, kom 3a i näset och 3a i matfors, våran ridklubb har även startat ett lag och för att vara våran första lagtävling gick det hur bra som helst, vi kom 2a och nästa lagomgång är på våran hemmaklubb i september! 
nästa tävling för Lotus är på östersundstravet nu på fredag, kvällstävling är det och vi ska hoppa LC och LB, det ska bli roligt! 
 
Akleja fick starta sin första hopptävling i maj, på våran hemmaklbb, hon skötte sig galant, sen i kramfors gick det också väldigt bra, där hamnade vi precis utanför placering. nästa tävling med henne är inplanerad den 23 augusti i matfors :)
 
 
 
var även på yran nu i helgen, både på fredag och lördag, det var roligast på fredag då veronica maggio, icona pop och john de sohn spelade! på lördagen hade jag fått ett sådant jävla skavsår så jag kunde knappt gå, det var hemskt alltså!  men i övrigt, en helt ok helg!
 
 
 

KommentarerNamn:
Kom ihåg?

Mail

Blogg

Kommentar