välkommen!

/ Allmänt / Kommentarer 0
Hej hej, den som ligger bakom denna blogg, är jag Frida Bergvall, bosatt i norra Sverige, närmare bestämt Hammarstrand, Ragunda. Jag är 17 år och går tvåan på transportlinjen i Östersund där jag även bor på veckorna. en sprallig, driven och aktiv tjej kännetecknar mig.  jag började att rida när jag var liten och har varit fast för det sen jag red för första gången. jag har, sen ett år tillbaka, gått i boxning och ska gå min första match till hösten. så det mesta jag skriver om handlar om hästar eller boxning, men då och då kommer det flikas in något annat!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag rider Just nu 2 hästar, en fjording som jag har haft i 3 år och storhäst, svenskt halvblod som jag började rida vinter 2014. 
 
Lotus, fjordingen, är min foderhäst som jag har haft sen 2011. han är en d-ponny som är född 2000, vi tävlar i hoppning i LC/LB klasser. till nästa år ska vi satsa på fjording-SM i hoppning, så ni kommer få följa våran träning och våra tävlingar.
 
Akleja, Storhästen, är ridlärarens häst. hon är ca. 167 i mankhöjd och är 10 år. jag började rida henne i februari 2014 och hon har inte blivit hoppad så mycket. vi har hunnit startat två tävlingar i 90 cm och 1 meter, båda med bra resultat. ni kommer att få läsa om hennes utveckling och resultat! 
 
 
 

KommentarerNamn:
Kom ihåg?

Mail

Blogg

Kommentar